OSRAM Trust Program

OSRAM Trust Program. Lita inte på allt du ser. Lita på OSRAM.

Bästa kund

På OSRAM strävar vi alltid efter att förse dig med produkter av högsta kvalitet. Vi övervakar därför hela tillverkningsprocessen och utför hela tiden noggranna kvalitets- och prestandatester på våra produkter. Trots allt är det kvalitet och prestanda som gör varje OSRAM produkt till ett original. Du skulle aldrig nöja sig med något mindre, eller hur?

Under de senaste åren har vi dock sett ett ökande antal produkter som försökt kopiera vårt namn, vår logotyp och vår förpackning. För kunder runt om i världen, särskilt de som köper xenonlampor, innebär detta en osäkerhet om lampans äkthet.

Du kanske har stött på piratkopiering inom andra områden tidigare. En del av dem är lätta att upptäcka, men vissa är det inte. Och när det kommer till OSRAMs produkter, är en del av dem så välgjorda att varken ditt eller ett professionellt öga kan se skillnaden. Eftersom vi har nått ett stadium där du inte ens kan lita på utseendet, vill vi att du känner att du kan lita på OSRAM. Det är därför vi har byggt denna webbplats - och OSRAM Trust Program.

Som en del av OSRAM Trust Program har vi börjat med att genomföra två säkerhetsfunktioner i våra tillverkningsprocesser, med start i OSRAMs xenonlampor. Du kan enkelt och snabbt verifiera dessa två säkerhetssteg genom att kontrollera:

  • Unik kod på säkerhetsetikett
  • Unik lampdata på lampans sockel

Precis som du förväntar dig från OSRAM, får du ett resultat direkt som du kan lita på. Klicka bara på följande länk för att börja kontrollera din produkt:

Fördelar i korhet

Etikettkod
Varje OSRAM xenonförpackning har en säkerhetsetikett med en unik kod.
Lampdata för D1, D3 och D8
Äkta lampdata hittas på xenonlampans sockel.
Lampdata för D2 och D4
Äkta lampdata hittas på xenonlampans sockel.

Xenonlampor från OSRAM

Är din lampa äkta?

Har du fortfarande frågor?

OSRAM-garanti

Garantivillkor för xenonprodukter
© 2017, OSRAM GmbH. Alla rättigheter förbehållna.