OSRAM Trust program

OSRAM Trust program. Ne a látszatban bízzon! Bízzon az OSRAM-ban!

Tisztelt vásárló!

Az OSRAM arra törekszik, hogy mindig a legmagasabb minőségű termékeket nyújtsa Önnek. Ennek érdekében a lehető legnagyobb figyelemmel ellenőrizzük termékeink valamennyi minőségi és teljesítményi jellemzőjét a teljes gyártási és kiszállítási folyamat során. Hiszen a minőség és a teljesítmény teszi az OSRAM terméket valódi OSRAM termékké. Ez a legkevesebb, amit elvár tőlünk, nem igaz?

Az utóbbi években növekszik az olyan termékek száma, amelyeknél nem csak az alkatrészeket, de nevünket, logónkat és csomagolásunkat is másolják. Ennek következtében vásárlóink körében világszerte felmerülnek kételyek termékeink eredetiségét illetően, különösen a xenon lámpák tekintetében.

Valószínűleg már más területen is találkozott hamisított termékekkel. Néhány hamisítványt könnyű felismerni, másokat azonban nem. Ami az OSRAM termékeket illeti, egyes hamisítványok annyira tökéletesek, hogy még egy az Önhöz hasonló profi sem képes észrevenni a különbséget. Tekintettel arra, hogy olyan helyzetbe kerültünk, amikor már nem hihetünk a szemünknek, szeretnénk megnyugtatni Önt, hogy mindezek ellenére, az OSRAM-ban megbízhat. Éppen ezért hoztuk létre az OSRAM Trust programot és a weboldat.

Az OSRAM Trust program részeként bevezttünk két biztonsági funkciót a gyártási folyamat során, kezdetben az OSRAM xenon lámpáknál. A két biztonsági kód egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető, megvizsgálva a következőket.

  • A biztonsági címkén található egyedi kód
  • Az egyedi lámpaadatok a lámpa fején

Amint azt az OSRAM-tól már megszokhatta, azonnali megbízható eredményhez jut. Csupán rá kell kattintania a következő hivatkozásra, és már el is kezdheti termékének hitelesítését:

A két kód

Címkekód
Minden egyes OSRAM xenon lámpa csomagolásának biztonsági címkéjén fel van tüntetve egy egyedi kód
A lámpa adatai a D1, D3 és D8 modelleken
Az eredeti lámpa adatai a xenon lámpa fején találhatóak.
A lámpa adatai a D2 és D4 modelleken
Az eredeti lámpa adatai a xenon lámpa fején találhatóak.

OSRAM xenon lámpák

Eredeti OSRAM az Ön lámpája?

További kérdései vannak?

OSRAM garancia

A xenon termékeinkre vonatkozó garancia
© 2017, OSRAM GmbH. Minden jog fenntartva.