OSRAM program povjerenja

OSRAM program povjerenja: Ne vjerujte svojim očima. Vjerujte OSRAM-u.

Poštovani kupci,

u tvrtki OSRAM uvijek želimo pružiti najveću kvalitetu proizvoda. Stoga pažljivo pratimo kvalitetu i učinkovitost svih aspekata naših proizvoda kroz cjelokupne postupke proizvodnje i isporuke. Uostalom, kvaliteta i učinkovitost sastavnice su koje čine svaki OSRAM proizvod originalnim OSRAM proizvodom. A ne želite pristati ni na što manje, zar ne?

Međutim, u posljednjih nekoliko godina uočili smo povećan broj proizvoda koji nastoje kopirati ne samo određene dijelove naših proizvoda, već i naše ime, logotip i pakiranje. Za kupce širom svijeta, posebice one koji kupuju ksenon žarulje, to znači nedostatak pouzdanosti kada je u pitanju originalnost naših proizvoda.

Vjerojatno ste i prije naišli na krivotvorene proizvode u drugim područjima. Neki od njih vrlo su lako uočljivi. No neki nisu. Kada su u pitanju OSRAM proizvodi, pojedine krivotvorine toliko su uvjerljive da ni vaše oko, a ni oko stručnjaka ne može uočiti razliku. Budući da smo došli do točke u kojoj više ne možete vjerovati vlastitim očima, želimo vas uvjeriti da ipak možete vjerovati OSRAM-u. Zato smo izradili ovu web-stranicu i OSRAM program povjerenja. 

Jedan dio OSRAM programa povjerenja čine dvije sigurnosne značajke koje smo počeli provoditi u sklopu postupka proizvodnje, počevši od OSRAM ksenon žarulja. Možete jednostavno i brzo provjeriti autentičnost navedenih dviju sigurnosnih značajki tako da provjerite:

  • Jedinstvenu šifru na sigurnosnoj naljepnici
  • Jedinstvene podatke o žarulji na bazi žarulje

Kao što se i očekuje od tvrtke OSRAM, odmah ćete dobiti rezultate kojima možete vjerovati. Jednostavno kliknite na sljedeću poveznicu kako biste započeli provjeru autentičnosti svog proizvoda:

Dvije značajke na jednom mjestu

Kod na naljepnici
Svako pakiranje OSRAM ksenon proizvoda ima sigurnosnu naljepnicu sa jedinstvenim kodom
Podaci o žarulji za D1, D3 i D8
Pravi podaci o žarulji mogu se pronaći na bazi ksenon žarulje
Podaci o žarulji za D2 i D4
Pravi podaci o žarulji mogu se pronaći na bazi ksenon žarulje

OSRAM ksenon žarulje

Da li je vaša žarulje original OSRAM proizvod ?

Imate li još pitanja?

OSRAM jamstvo

Naše jamstvo za ksenon proizvode
© 2017, OSRAM GmbH. Sva prava pridržana.