OSRAMs tillidsprogram

OSRAMs tillidsprogram: Stol ikke på dine egne øjne. Stol på OSRAM.

Kære kunde,

hos OSRAM stræber vi altid efter at levere produkter at højeste kvalitet til dig. Vi overvåger derfor alle aspekter af kvalitet og udførelse under hele produktions- og forsendelsesprocessen som omhyggeligt som muligt. Kvalitet og udførelse er trods alt, det der gør alle OSRAM produkter til originale OSRAM produkter. Og du vil ikke være tilfreds med mindre, vil du.

Men i de seneste år har vi set et stigende antal produkter, som forsøger at kopiere ikke bare visse dele af vores produkter, men også kopiere vores navn, logo og emballage. For kunder over hele verden, især dem, der køber xenon pærer, betyder det at de ikke kan være sikre på at vores produkter er orginale.

Du kan have set piratkopieringsprodukter indenfor andre områder før. Nogle af dem er lette at få øje på. Og nogle er ikke. Og når det drejer sig om OSRAM produkter, er nogle af disse forfalskninger så gode, at hverken du eller en professionel kan se forskel. Da vi har nået et stadie, hvor man ikke kan stole på sine egne øjne mere, ønsker vi at du skal vide, at du alligevel kan have tillid til OSRAM. Det er derfor vi har skabt denne hjemmeside - og OSRAMs tillidsprogram. 

En del af OSRAMs tillidsprogram er, at vi er begyndt at implementere to sikkerhedsfunktioner i vores produktionsproces, og vi er startet med OSRAMs xenon-pærer. Du kan let og hurtigt bevise ægtheden af disse to sikkerhedsfunktioner ved at kontrollere:

  • Unik kode på sikkerhedsetiketten
  • Unikke pæredata på pærens sokkel

Som det kan forventes af OSRAM, får du et resultat med det samme, som du kan have tillid til. Du skal bare klikke på følgende link for at få ægtheden af dit produkt bekræftet:

De to funktioner ved første øjekast

Etiketkode
Hver OSRAM xenon-emballage har en sikkerhedsetiket med en unik kode
Pæredata på D1, D3 og D8
De ægte lampedata kan findes på soklen på xenon-pæren.
Lampedata på D2 og D4
De ægte lampedata kan findes på soklen på xenon-pæren.

Xenon pærer fra OSRAM

Er din pære en original OSRAM?

Har du stadig spørgsmål?

OSRAM-garanti

Vores garanti for xenon-produkter
© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes